Wilujeng sumping di Xinwo

Zhejiang Xinwo Electric Co., Ltd.diadegkeun dina 2010, lokasina di Wenzhou, ibukota listrik China.Company dina wangunan ngadeg di awal kualitas win, customer tujuan bisnis munggaran dina raraga minuhan kaperluan customer, pausahaan terus dilegakeun jenis produk, dilegakeun sinyalna produk, ngaliwatan taun usaha pikeun ngembangkeun, produk geus katutupan fittings, fittings kakuatan, fittings kabel, insulator isolating switch, serelek tekanan, tegangan tinggi na low arrester kilat, vakum circuit breaker, jsb parusahaan boga leuwih ti 50 toko pamasaran. sakuliah nagara jeung ékspor luar negeri, kayaning Kuba, Vietnam, India, Afrika Kidul jeung nagara séjén.

  • d
  • sdvvd
  • er
  • re
  • r

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami