Wilujeng sumping di Xinwo

Zhejiang Xinwo Electric Co., Ltd. diadegkeun dina 2010, perenahna di Wenzhou, ibukota listrik Cina. Perusahaan di gedong didirikeun dina awal kameunangan kualitas, konsumén tujuan bisnis munggaran dina raraga minuhan kabutuhan konsumén, perusahaan teraskeun ngagedekeun jinis produk, ngagedéan sinyalna produk, mangtaun-taun usaha kanggo ngembangkeun, produk parantos ditutupan fittings, fittings power, fittings kabel, insulator isolating switch, tekanan turunna, voltase tinggi sareng low arrester kilat, circuit circuit vakum, jst. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 50 toko pamasaran sapanjang nagara sareng ékspor ka luar negeri, sapertos Kuba, Vietnam, India, Afrika Kidul sareng nagara-nagara sanés.

  • d
  • sdvvd
  • er
  • re
  • r